HIER LAAT IK EEN AANTAL VAN MIJN BIJZONDERE KETTINGEN ZIEN. ZE ZIJN GEMAAKT VAN ALLERLEI MATERIAAL, ZOALS STEEN, HOUT, SCHELPEN, GLAS, VETERS, LEER, KNOPEN, LINTEN NOEM HET MAAR OP.

uit 2014 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

RING01

2018

Samen met mijn therapeute en docente Susanne Boger heb ik deze prachtige ring kunnen maken. Dit is mijn allereerste ring gemaakt van zilver en de top is gemaakt van hout. Deze ring heb ik ook mogen exposeren tijdens een expositie in het Atelier/Galerie van Susanne Boger tijdens de "International Botanical Artday". Daar exposeerde Susanne Boger ook haar eigen prachtige en eigenzinnige/unieke kunstwerken. Ik denk dat voor mensen met een beperking Susanne Boger de ideale docent is die je begeleidt vanaf het begin tot het einde van je kunstwerk.

AFRIKAANSE DAMES

2016

DEZE KETTING IS BIJZONDER OMDAT IK DE PORSELEINEN HANGER ZELF HEB GEMAAKT IN EEN REVALIDATIE CENTRUM EN BESCHILDERD AAN ELKE KANT EEN DAME EN HET TOUW HEB IK ZELF IN ELKAAR GEKNOOPT EN HET RESULTAAT IS DIT.

AFRIKAANSE DROOM

2016

PRACHTIGE AFRIKAANSE KRALEN MAKEN VAN DEZE KETTING EEN WARE DROOM OM TE DRAGEN.

BLAUWE OCEAAN

2016

"BLAUWE OCEAAN" IS EEN KETTING GEÏNSPIREERD BIJ HET SCHILDEREN VAN EEN UITZICHT OP HET WATER. MOOIE BLAUWE EN GROENE KLEUREN BIJ ELKAAR MAKEN HET GEHEEL COMPLEET.

EEN REGENBOOG

2016

EEN REGENBOOG VAN KLEUREN DAT MOET DEZE KETTING VOORSTELLEN. ZEER KLEURRIJK.

FLAMINGO FANTASIE

2016

DEZE KETTING IS GEMAAKT NADAT IK MIJN FLAMINGO FANTASIE SCHILDERIJ HAD GEËXPOSEERD IN HET KUNSTCENTRUM TE WAALWIJK.

KLEURRIJK OERWOUD

2016

EEN PRACHTIGE KETTING DIE ZIJN NAAM EER AAN DOET. HET IS EEN OERWOUD VAN KLEUR EN MATERIAAL. LETTERLIJK EN FIGUURLIJK ALLES DOOR ELKAAR GEBRUIKT OM TOT DIT RESULTAAT TE KOMEN. ALLEMAAL HERGEBRUIKTE KRALEN. EEN DUURZAAM EN MILIEUBEWUSTE KETTING.

ORANJE HART

2016

BIJZONDERE KETTING MET NAME DOOR DE VORM VAN HET HART AAN DE ZIJKANT. DEZE KETTING IS GEMAAKT VAN GLAS EN HOUTEN KRALEN.

ORANJE ORANJE

2016

EEN KUNSTWERKJE OM TE DRAGEN GEMAAKT VAN VOORNAMELIJK GLAS KRALEN, LANG EN UITDAGEND.

SCHELPEN OASE

2016

EEN OASE VAN SCHELPEN, OMDAT DEZE KETTING VOORNAMELIJK GEMAAKT IS VAN SCHELPEN. KUNSTZINNIG IN ELKAAR GEZET EN MOOI OM TE DRAGEN.

SPIDER LADY

2016

EEN HELE BIJZONDERE KETTING VANWEGE DE KLEUREN EN DE GEBRUIKTE TECHNIEKEN DEED HET ME DENKEN AAN "THE SPIDER LADY". ALLEEN DEZE IS NIET DODELIJK MAAR SIERLIJK.

TROPISCHE CHOKER

2016

​MOOIE CHOKER GEMAAKT VAN HOUTEN EN GLASKRALEN IN EEN BIJZONDERE KLEURENCOMBINATIE.  

TROPISCHE DROOM

2016

EEN HELE BIJZONDERE KETTING GEMAAKT VAN HEEL VEEL HELE LANGE KETTINGEN DOOR ELKAAR GEWEVEN TOT 1 KETTING DIE DAN VERBONDEN ZIJN AAN EEN ANDERE KETTING MET TOTAAL ANDERE KRALEN. MAAR ALS GEHEEL TOCH WEL EEN BIJZONDER KUNSTWERK IS GEWORDEN.

TWEEKLEURIGE KETTING

2016

KORTE EENVOUDIGE, MAAR TOCH MOOIE  KETTING GEMAAKT VAN BEEN KRALEN EN SCHELPEN IN TWEE KLEUREN.

EEN GROENE TOEKOMST

2015

EEN MOOIE KETTING GEMAAKT VAN GLAS KRALEN EN SCHELPEN. HEEL EENVOUDIG, MAAR TOCH OOK WEER MOOI.

HOUTEN KETTING FANTASIE

2015

EEN BIJZONDERE KETTING GEMAAKT VAN BEEN EN HOUTEN KRALEN. DE VOORNAMELIJK DONKERE KRALEN KRIJGEN EEN BIJZONDERE UITSTRALING DOOR DE GEMENGDE VORMEN EN DIVERSITEIT AAN MATERIAAL. ER KOMEN NAMELIJK OOK TOUW EN LEER IN DEZE KETTING VOOR.

KIKKER

2015

DEZE STOERE GROENE KETTING ONTSTOND TOEN IK EEN SCHILDERIJ AAN HET MAKEN WAS VAN EEN KIKKER VANDAAR DUS OOK DEZE NAAM.

ORANJE FRUIT

2015

EEN KETTING MET VOORNAMELIJK ORANJE GLAS EN KUNSTSTOF KRALEN. HET DEED ME DENKEN AAN EEN FRUITSCHAAL VOL MET SINASAPPELTJES TOEN IK HET MAAKTE. EEN FRIS EN FRUITIG SIERAAD.

ROOD

2015

ROOD IS DE OVERHEERSENDE KLEUR IN DEZE KETTING GEMAAKT VAN GLAS EN KUNSTSTOF KRALEN. LEUK VOOR EEN SJIEKE GELEGENHEID.

SCHELPEN FANTASIE

2015

EEN KETTING GEMAAKT VAN UITSLUITEND SCHELPEN ZOWEL RESTJES ALS HELE SCHELPEN. MOOI EN PITTIG KUNSTWERKJE OM TE DURVEN DRAGEN.

ORANJE FRUITSCHAAL

2014

KORTE KETTING GEMAAKT VAN HOUTEN EN GLASKRALEN. OOK GEMAAKT GELIJKTIJDIG MET EEN STILLEVEN OP DOEK. EIGENLIJK HOREN ZE BIJ ELKAAR.